The God of High School

50 aprecieri
The God of Highschool este, din punctul meu de vedere, printre cele mai bune anime-uri apărute vara aceasta.Eu unul îl recomand tuturor şi ce pot spune este că abia aştept cel de al doilea sezon.

Plot:
Protagonistul principal este Mori Jin, un artist marțial de 17 ani din Seul, Coreea de Sud. La începutul poveștii, este invitat să se alăture unui turneu de arte marțiale numit "The God of Hoghschool"(GOH). Evenimentul, sponsorizat de o corporație umbrită, reunește oameni de la licee din toată Coreea de Sud la nivel regional și apoi național, pentru a selecta trei reprezentanți pentru Turneul Mondial. Ca premiu, câștigătorul își îndeplinește dorința de către corporația gazdă, fără nicio întrebare.Pe măsură ce rundele preliminare ale turneelor ​​se termină, iar echipele se adună, planurile pentru mulți oameni diferiți din cadrul organizației și cei care se opun acestora încep să facă mișcări pentru a-și atinge obiectivele.

Deci, voi spune că personajele sunt minunate și ușor de îndragit. Toți au momente grozave pentru a străluci pe tot parcursul spectacolului. Chiar și când Mori este centrul piesei, celelalte două(Mira si Daewi) încă primesc puncte de atracție.

Fluiditatea și coregrafia păreau, în cea mai mare parte, uimitoare, mai ales în timpul scenelor de luptă. Animația a fost realizată surprinzător de bine, fundalurile au fost bine reprezentate, personajele au fost proiectate corespunzător.Luptele sunt atât de captivante, încat nu iți vine să te ridici de pe scaun.


Acest anime este, fără îndoială, un spectacol pe care oricine îl poate vedea fără a fi nevoie să fie un iubitor de anime sau al unui anumit gen. Văzând acest anime vă asigur momente epice, animație fluidă și detaliată, sunet perfect în orice moment și o poveste și personaje care vor progresa și vor avea ca rezultat o poveste mai complexă și personaje cu mult fundal.
Concluzie generală: Serie bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Marți, 29 septembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Narcis, Skitzo, Boruida, -keennn, xMadalin, CaTaLiNNNN, Rossette, Naoto2334, Opportunity, K1drustic, Mitza17, Stefanix, Sebastien-ken, Adassa, adinnnna, Lolo27, papi, ionutLSZ, Rinkashikika, sovaivar, TokyoBoy03, YatoAkaYaboku, Tofu, VioletaVio, 4mD, Alis2705, Bacioi9, skyy, Ionut16, darieaandreea, YorrarY, QUIRK, High-Kage, Nikolas19000, shuz4k4, Marian97, DarkSnow141, SalutBro, rodutor, Mariandumitrescu2004, Sergiu21p, BogdanMarcon, PikaMoni, Tocu, XClaudiuXDX, SpataruAntonia12, Gabriel882000, daniel-012, Sofronau01, animelove19
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
163
46
34

Encoding
214
40
12

Editare
1
1

Verificare
220
102
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...