The God of High School

3 aprecieri
O serie extraordinar de buna care merita o recenzie pe masura. Anime-ul este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai bune anime-uri si merita un sezon 2 sau chear mai multe pentru ca are potențial sa concureze cu topurile. În această recenzie nu doresc sa las o descriere a acțiune si personajelor ce poate pentru un fan care urmărește seria sa ii strice surpriza, doresc in acesta recenzie sa scot in evidenta aspectele importante ale seriei si lucrurile care mai impresionant pe mine in mod deosebit.
În primul rând doresc sa precizez ca anime-ul surprinde si captează atenția încă din primele câteva minute ale primului episod cea ce in mod normal in atrage curiozitatea asupra anime-ului (mentionez ca am intalnit foarte rar un anime sa ma faca sa vizionez primul episod si sa fiu surprins la fel ca si primul ep. din Death Note si stiti la ce ma refer daca l-ati vazut). Povestea in sine nu este ceva iesit din comun, dar personajele sunt, pot spune ca personajele ,cel puțin Jin Mori este un personaj căruia îi acorzi cel mai mult atenția in anime si cu care trăiești fiecare lupte ce se desfășoară si in care este prezent.
În al doilea rând ma impresionat animația si nu ma refer la calitatea video care trebuie sa fie una excepțională pentru altul 2020, ci la stilul artistic adica se observa o inovație în animație care nu lasă in urma pic de greșeli în timpul luptelor care arată "bestial".
În al treilea rând ma surprins perspectiva acțiuni pe care o găsești pe mai multe planuri, adica nu se desfășoară un singur eveniment pana la sfarsit, ci 2 paralel, adică pe parcursul animeului se poate observa ca acțiune și bătăliile din turneu ruleaza paralel cu alte evenimente din anime pe care le putem vedea in acelasi episod.
Nu vreau sa lungesc recenzia pentru ca mai sunt unele puncte pe care as putea sa le dezvolt, dar consider ca o recenzie scurta e mai usor de receptat.
În încheiere vreau sa mentionez ca acest anime surprinde prin inovație și chiar merita un sezon doi pe care foarte mulți il vor astepta(printre care ma numar si eu), daca se va produce.
PS: Multumesc persoanei care a tradus seria si in viitor daca va
apărea un sezon 2 sa faca ,daca se poate sa traducă
seria(multumesc anticipat)
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Duminică, 13 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
YorrarY, Punghi, Writer_Akina
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
164
46
34

Encoding
219
41
12

Editare
2
1

Verificare
221
108
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...