The God of High School

GOH
2 aprecieri
The God of Highschool îl recomand celor pasionați de lupte, și celor care caută un anime bun, cu personaje bine conturate și cu o poveste interesantă.

Poveste:
Protagonistul seriei este Jin Mori, un luptător de arte marțiale de 17 ani din Seul. La începutul poveștii, alături de mulți alții, este invitat să se alăture unui turneu de arte marțiale numit "The God of Hoghschool"(GOH) conceput de o organizație cu puteri „împrumutate”, în care i se promite câștigătorului împlinirea oricărei dorințe. Totul începe cu luptele regionale în care Mori își face prieteni. Fiecare luptă pentru dorința lui. Luptele avansează, descoperim personaje noi, bune și rele, și aflăm interesul celor din spatele GOH, acela de a trezi (descoperi) o putere mai mare decât ce este conceput în acel moment, ei nu sunt singurii care vor asta. Ajunși în luptele naționale avem parte de schimbări de reguli și de aflarea mai multor informații. Finalul și tot parcursul acestei serii este dovada că mai sunt lucruri de aflat și este o posibilă continuare.

Deși Mori este personajul principal cu o personalitate interesantă, celelalte personaje (Mira si Daewi) și alții, își fac loc în poveste.

Animația este una foarte bună și interesantă. În timpul luptelor îți este greu să clipești, pentru că poți pierde momente importante. Personajele sunt bine animate și conturate.

Muzica este excelentă. Există o armonie și între scenele de lupta și muzică.

Acest anime este fără îndoială unul care merită văzut, cu personaje care evoluează, cu o poveste care evoluează, muzică și animație excelente. Îl recomand, cum am mai spus, celor ce caută un anime bun.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Vineri, 26 februarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
WhoisAngelo19, Ikei
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
163
46
34

Encoding
214
40
12

Editare
1
1

Verificare
220
102
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...