The God of High School

The God of High School
1 aprecieri
Din punctul meu de vedere, această serie ar putea intra cu ușurință în topul celor mai dinamice și pline de acțiune serii.
De la începutul seriei, până la finalul acesteia avem parte de foarte multă acțiune.

Poveste
Povestea acestei serii, are de cele mai multe ori loc în ringul de luptă, deoarece subiectul principal al acestuia fiind artele marțiale.
Un subiect banal la prima vedere, totuși încă de la primul episod devine ușor observabilă originalitatea seriei.
Este acel gen de serie, care nu te ține prea mult cu sufletul la gură, deoarece merge pe premiza ,,vorba multă, sărăcia omului'', bazându-se în principal pe acțiune și personaje.
Este interesant cum, fiecare personaj ajunge să evolueze în cel mai neașteptat și neobișnuit moment, adică în ring, când totul pare a fi împotriva sa, păstrând astfel elementul surpriză chiar și pentru personajul la anaghie.
Personaje
Mo-Ri Jin- altfel spus protagonistul seriei în cauză. Un personaj și mai dinamic decât seria în sine, plin de viață, extrem de spontan, gata pentru luptă în orice moment. Un personaj loial, ce pune mult preț pe legăturile cu oamenii din jurul său.
Cred că deși la prima vedere, caracteristica specială va părea aspectul exterior, dar ulterior, vom afla că de fapt personalitatea acestuia este de fapt atuul său, exceptând voința și forța de care dă dovadă pe parcursul seriei. Entuziasmul său molipsitor și puterea sa distructivă, te duc puțin cu gândul la personaje de genul Naruto sau Natsu Dragneel.

Daewi- Personaj secundar, dar extrem de important, totuși cu fiecare episod care trece, ajungi să crezi că și Daewi, este un fel de personaj principal, oarecum.
Un luptător extrem de puternic, cu o voință de foc. Acel personaj tipic care nu renunță în ruptul capului, dar și mai important, care luptă pentru cineva, nu pentru propria persoană, ceea ce îl face și mai special.
Un alt lucru important despre Daewi, este faptul că pare singurul personaj care chiar gândeșțe înainte să acționeze, dând astfel dovadă de o calmitate și un raționament rar întâlnit într-o serie plină de personaje excentrice.


Mira- Personajul tipic feminim ce se află în mijlocul duo-ului de băieți. Cred că acel gen de personaj ce condimentează bine seria, cum s-ar zice ,,sarea și piperul'' acestei serii.
Un alt personaj extrem de puternic, ce are de asemenea un țel de atins. Ceea ce este cu adevărat interesant la ea, nu este faptul că este ambițioasă, ci faptul că are o determinare ieșită din comun.

Printre aceste personaje, considerate din punctul meu de vedere, personaje cheie, există altele poate chiar mai puternice (momentan), ce au colorat cumva seria. De aceea tind să cred că este o serie ce merită vizionată.

Animația
Oricum ai privi, seria are o animație calitativă, colorată, și de asemenea dă un aspect interesant, mai ales fiind atât de potrivită cu conținutul seriei.

Coloana sonoră
Ei bine, pot spune doar că datorită calității colonei sonore, seria îndeplinește toate cerințele pentru a se afla în topul celor mai bune.
O coloană sonoră calitativă din toate punctele de vedere.

O serie pe care o recomand din toate punctele de vedere, mai ales pentru pasionații de sporturi, arte marțiale, sau pur și simplu iubitori de anime.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Marți, 1 iunie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
ArekusandoraA
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
163
46
34

Encoding
214
40
12

Editare
1
1

Verificare
220
102
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...