The God of High School

1 aprecieri
Sper că te va ajuta să înțelegi toate punctele acestui anime și să fii încurajat să-l vezi.

Amintiți-vă, toate anime-urile / mangale pot fi savurate fără probleme, nu vă lăsați purtat de comentarii proaste și în cazul comparării cu o altă lucrare care nu este pentru a devaloriza un loc de muncă.


Povestea / Intriga: 8/10

La prima vedere, istoria nu este cea mai inovatoare, dar nu înseamnă că nu se pot realiza lucruri mărețe. Un turneu plin de arte și stiluri de luptă de tot felul, în care câștigătorul va avea orice dorință are. Scopul turneului este de a găsi cel mai bun luptător din toată Coreea.

Turneul este sponsorizat de o organizație misterioasă și plină de oameni puternici, cu siguranță vor apărea mai multe grupuri

Momentan nu se mai poate spune nimic, este clar că povestea va fi complicată și va avea mai multe agregate, dar deocamdată se poate rezuma spunând, în această lume există lucruri neobișnuite și oameni cu abilități supraomenești.


Personaje / Personalități: 8/10

Protagonistul, Jin, Mo-Ri, este studentul tipic cu un caracter foarte fericit și care transmite asta. Este o persoană foarte puternică căreia îi place să lupte împotriva celorlalți și în orice moment caută pe cineva puternic care să-l înfrunte, da, cum Goku. În ceea ce privește trecutul său, știm că era foarte apropiat de bunicul său și era o persoană cu puțini prieteni.

Han Dae-Wi este un băiat calm și încrezător. După cum se vede în lupte, are o forță și rezistență enormă și o folosește pentru a lupta, principalele sale atacuri fiind pumnii simpli, dar cu multă putere. Nu se știu multe despre el din trecutul său, știm doar că participă la turneu pentru a obține bani și pentru a ajuta un prieten apropiat care este internat.

Yu Mi-Ra, waifu din anime, este o fată drăguță și puternică, care participă la turneu cu scopul de a-și reînvia dojo-ul. Ca și în cazul altor oameni, nu se știu multe despre trecutul ei, doar că sabia ei este singurul lucru care i-a mai rămas pentru a-și aminti tatăl ei.


Animație / Decor: 10/10

Studioul responsabil să ne aducă acest anime este MAPPA, pe care îl cunoaștem cu toții în tranșe precum: Kakegurui, Dorohedoro și în curând pentru Shingeki no Kyojin: The Final Season.

Animeul este plasat într-un oraș modern și impecabil, în care tehnologia este puțin mai avansată decât cea actuală, cel puțin din punct de vedere medical, cum arată să vindece gâtul rupt al protagonistului în câteva secunde folosind „nanomașini” , care se găsesc în corpurile fiecărui participant.

Animația rămâne bine în orice moment, de la momentul în care protagonistul merge până la momentul în care se confruntă cu cineva. Uneori se pare că ei ignoră legile fizicii, se vede când efectuează anumite mișcări unde, fiind în aer se mișcă foarte mult din poziția inițială, dar acest lucru este de înțeles când ne amintim că mișcările supraomenești sunt posibile în această lume.

Aspectul fizic și vestimentația personajelor este destul de bună și nu este foarte departe de realitate, majoritatea personajelor se îmbracă în haine tipice, deși în unele cazuri se observă că anumite persoane se îmbracă după stilul lor de luptă.

Există, de asemenea, detalii amuzante, cum ar fi modul în care majoritatea personajelor, dacă nu toate, au vârfuri roșii ale nasului și chiar vârfuri pentru urechi, ceea ce este destul de amuzant, dar până la urmă te obișnuiești cu asta. La urma urmei, nu este mare lucru, dar poate servi ca o modalitate de a recunoaște anime-ul.


Sunet: 10/10

Această secțiune iese foarte mult în evidență în acest anime deoarece are o performanță mai mult decât acceptabilă și aduce cu sine două melodii magnifice.

Tema de deschidere, „Contradicție”, este în cea mai mare parte electronică, destul de captivantă și se îmbină perfect cu anime-ul, așa cum s-a spus pe scurt, este suficient de înfricoșătoare și distractiv încât să te țină pe scaun și să nu-l ignori. De asemenea, este important de menționat că este foarte bine făcut, de exemplu, când ajunge la punctul culminant se simte „exploziv” ceea ce se îmbină cu tema luptei din anime.

La fel, tema finalului este în principal electronică, spre deosebire de tema de deschidere, aceasta rămâne în orice moment „constantă” și „calmă”, servește la liniște după ce aproape că ai fost absorbită de locul tău și cât de entuziasmat a fost capitolul, dar nu te face sa pierzi acea emotie, te face sa ai picioarele pe pamant si corpul relaxat, creeaza o atmosfera de satisfactie si liniste.

În ceea ce privește decorul în toate tipurile de scenă, sunetele și/sau muzica sunt în funcție de situație, este o modalitate perfectă de a te face să intri și mai mult în poveste și să împărtășești ceea ce simt personajele. La fel, în scenele de luptă muzica folosită și sunetele așteptate sunt adecvate. Este demn de menționat că aceștia gestionează în mod adecvat urcușurile și coborâșurile de moment ale tonurilor în anumite momente.


Bucurați-vă: 9/10

Acest anime este, fără îndoială, un spectacol pe care oricine îl poate vedea fără a fi nevoie să fie un iubitor de anime sau de un anumit gen. Nici varsta nu conteaza.

Poate fi primul sau 156 de anime văzute, dar cu siguranță vei distra
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Joi, 25 noiembrie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
High-Kage
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
163
46
34

Encoding
214
40
12

Editare
1
1

Verificare
220
102
51

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...